Meer inspiratie

zo bouwt je kleine weerstand op

Bewustwording • Podcasts • 15/02/24

#23 Bac2Nature ‘Zo bouwt je kleine weerstand op!’

Waarom stoppen kinderen alles in hun mond? En hoe voorkom je de kans op allergieën en eczeem bij je kleine? De oplossing is voor de hand liggend, maar je moet het wel weten! Wat heeft de weerstand van je kleine te maken met de natuur? Luister deze podcast van Marco en je leert alle concrete tips ter opbouw van een gezond immuunsysteem.

kinderlunch zo smullen ze

Voeding • 7/02/24

Kinderlunch: zo smullen ze smakelijk

“Alweer een broodje pindakaas?” Als je dit om je oren krijgt, dan is het hoog tijd voor de broodnodige variatie op de kinderlunch tafel. Gelukkig weten wij daar wel raad mee. Wij hebben de perfecte mix van lekkernijen en verantwoorde voeding samengesteld om lunchtijd tot een feestje te maken!

knijpfruit is gezond

Voeding • Blogs • 7/11/23

Is knijpfruit gezond? 

In de auto een mandarijn pellen voor je kids terwijl je aan het rijden bent? Wij betrapten onszelf erop en dachten op dat moment: "Niet bepaald de meest makkelijke en veilige keuze voor een tussendoortje." Maar we willen onze kleintjes wel gezond te eten geven. Als vers fruit dan niet zo makkelijk is, dan is knijpfruit een goed alternatief. Wij vinden het daarom ook niet zo gek dat veel ouders de prangende vraag stellen: is knijpfruit gezond?