Meer inspiratie

recepten met groenten peuters kleuters

Voeding • Blogs • 18/09/23

(Verborgen) groente recepten voor peuters

Vanaf dat je kleine 2 jaar is, krijgt het een eigen wil. Er komt vrijwel alleen maar ‘nee’ uit haar of zijn mond, bij alles wat je voorschotelt. Je peuter heeft het nu wel gehad met je gezonde ideeën over eten. Die stronk gekookte broccoli gaat er niet zomaar meer in. Herkenbaar? Daarom moet je als ouder soms een beetje creatief zijn en hebben wij enkele (verborgen) groente recepten voor peuters op een rij gezet.

kinderwrapjes

Voeding • Recepten • 5/09/23

Smakelijke en voedzame kinderwraps: 3 leuke recepten voor kleintjes vanaf 1 jaar!

3 leuke recepten voor kleintjes vanaf 1 jaar! 1, 2… klaar? Smakelijk rollen maar! 🎈🥙 We delen drie eenvoudige recepten voor kinderwraps! 1, 2, klaar? Rollen maar! Vergeet de strijd aan tafel en bereid je voor op een eetavontuur vol plezier en smakelijkheid. Met deze kinderwraps creëer je snel een smakelijke maaltijd die zowel hun smaakpapillen als hun gezicht een glimlach bezorgt.

kinderpasta

Voeding • Recepten • 28/08/23

Pasta voor kinderen: 3 kinderpasta recepten van een Italiaanse vader

Bij ons thuis maken we pasta voor kinderen bijna altijd voor de lunch. Niet voor het avondeten. Zoals het de echte Italianen betaamt. Maar onze nichtjes willen altijd graag dat oom Filippo een lekkere Italiaanse kinderpasta als avondeten voor ze kookt. Kopieer deze 3 kinderpasta recepten om je kids alvast wat van de ‘goede’ smaak mee te geven.