• Alle producten zijn toegevoegd aan je winkeltas

Over ons

De Kleine Keuken is opgericht vanuit een duidelijk streven. Écht goede voeding maken zodat elk kind gezond en energiek opgroeit. Dat jij niet hoeft te kiezen tussen iets lekkers of iets voedzaams voor je kleine. En dat je weet dat je goed zit.

Grote veranderingen beginnen klein. Dat is ons motto.

 

Kirsten

Oprichtster

Simone

Communicatie

Anne

Marketing & Events 

Linda

Sales

Rosanne

Kwaliteit

Megan

Stagiaire - micronutriënten

Marijn

Designer

Mickael

Logistiek

 

Ons verhaal

In 2012 begonnen we met het maken van verse biologische maaltijden voor kleine kinderen. Simpel weg omdat we dachten dat de smakeloze potjes niet voldeden om ons kind gezonde eetgewoonten te laten ontwikkelen. Een kind moet kunnen proeven, ruiken en voelen wat hij eet. En elk hapje moet vol zitten met waardevolle voedingsstoffen. Geen lege calorieën dus. Vervolgens vroegen we alle ouders om ons heen: wat wil je morgen in de schappen van de supermarkten zien staan? Welke gezonde producten mis je?

Als antwoord daarop maakten we broodbeleg, koekjes en lekkers voor tussendoor. Minder zoet, zodat kinderen niet vanaf jongs af aan al wennen aan mierzoete smaken. Met ingrediënten die waardevol zijn, zoals volkoren granen, groenten en fruit. En nog elke dag vragen we onszelf af: wat kan er gezonder, lekkerder, beter? We zijn kritisch naar onszelf en houden van feedback.

We zijn open en helder in onze communicatie en een gewoon, bereikbaar bedrijf vlakbij Zeist. Je mag een kopje koffie komen drinken en praten over voeding met ons. Want dat is zo belangrijk de eerste drie jaar in het leven van je kind. Jij bepaalt tenslotte wat je kind eet om een sterk lichaam te bouwen, wat klaar is voor de toekomst. Daarom zijn wij er elke dag mee bezig, dag in dag uit. Want dit is onze belangrijkste drijfveer, ouders helpen bij het zo gezond mogelijk voeden van hun kinderen. Met een beetje humor natuurlijk, want daar houden we van.

Als ouders weten we precies waarmee je worstelt. Dat het lastig is de juiste balans tussen sturen en loslaten te vinden. We proberen daarin een basis te vormen, zodat je weet, als je onze producten koopt, je nooit op de achterkant hoeft te kijken wat er precies inzit. Dat je weet dat het goed zit. Omdat al onze producten echt uit ons hart komen. Zoals wij ze willen geven aan onze kinderen.