Winkeltas(0 Producten)
Geen producten gevonden
  • Alle producten zijn toegevoegd aan je winkeltas

Er is altijd iets te kiezen

Ongezonde opties komen overal voorbij. Tijdens partijtjes, op school, bij opa & oma en gewoon thuis. Ze zorgen telkens weer voor een dilemma. Om de beste keuze makkelijker te maken, ontwikkelt de Kleine Keuken speciale producten voor kinderen vanaf 3 jaar. 100% biologisch, 100% van natuurlijke ingrediënten, en altijd de meest gezonde optie voor het jonge lijf. Probeer ze nu!

Nu te koop in jouw supermarkt

Producten van de Kleine Keuken liggen gewoon in jouw supermarkt. Kijk in het chips schap en bij de voorverpakte kinderkoekjes. Of shop ze direct online. 

We delen onze kennis graag met je

Onze Chocopasta volgens Foodwatch
Onze Chocopasta volgens Foodwatch
November is aangebroken en dat betekent dat de verkiezing Het Gouden Windei van Foodwatch - de Voedselwaakhond - start. Met deze verkiezing brengt Foodwatch producten onder de aandacht die ze misleidend vinden. Dit jaar is een product van ons - de Kleine Keuken - genomineerd, namelijk onze biologische Chocopasta.
Lees meer
Recept verantwoorde kruidnoten
Recept verantwoorde kruidnoten
De pieten van de Kleine Keuken zaten te denken Wat ze dit jaar voor lekkers konden schenken Lekkere en verantwoorde koekjes maken we het hele jaar door Maar goede kruidnoten hadden we nog niet op kantoor Piet is aan de slag gegaan voor een gezond recept Aangezien je van kruidnootrecepten nooit genoeg hebt Met dit strooigoed maak je je kinderen heel erg blij Een lekker verantwoord Sinterklaas lekkernij
Lees meer
Sint Maarten: 5 tips wat te doen met al dat snoep?
Sint Maarten: 5 tips wat te doen met al dat snoep?
Sint Maarten is bij uitstek het feest waarbij kinderen langs de deuren gaan en met zakken vol snoep thuiskomen. Uiteraard wil je je kind deze gezellige momenten niet ontnemen, maar welke regels stel jij als ouder? Die hele berg snoep hoeft namelijk niet dezelfde avond nog op.
Lees meer
3 vragen over het eten van groenten en fruit beantwoord
3 vragen over het eten van groenten en fruit beantwoord
Hoeveel groenten en fruit hoort je kind binnen te krijgen op een dag? Zijn er gezondere en minder gezonde groenten en fruit? Wat als je kind elke dag een doos aardbeien wil eten, moet je daar soms nee tegen zeggen?
Lees meer
7x #kleindilemma snacktijd opgelost
7x #kleindilemma snacktijd opgelost
De ene dag is het een feestje, het andere moment zitten jullie met z’n allen gezellig voor de televisie of wordt er een spelletje gespeeld. De vraag ‘mogen we wat lekkers’ zal je herkenbaar in de oren klinken. Tjah.. waar ga je voor?
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »