Supply Chain & sourcing Manager gezocht

  • Geplaatst op
  • Door kirsten toeset
Supply Chain & sourcing Manager gezocht

Elke dag leveren we aan onze klanten gezonde producten. Naar grote retailers, naar kleinere winkels, kinderdagverblijven en naar ouders. Zowel onze koelverse maaltijden als onze koek, broodbeleg, thee, tussendoortjes, ontbijt en verzorgingsproducten. Elke dag zijn we bezig met het op tijd leveren, het orderplaatsen bij onze productie locaties, het inschatten van voorraden en zorgen dat de THT niet uit de hand loopt. Ons plannings- en inkoop proces is zeer nauwkeurig werk en bevat de nodige uitdagingen; bijvoorbeeld een servicelevel naar onze klanten waar we trots op zijn maar geen obsoletes.

Je taken en verantwoordelijkheden zijn divers. Van praktisch (Ria uit Bargerfscheideveen heeft een verkeerde bestelling gekregen) tot strategisch (hoe optimaliseren we de export stroom).

Daarnaast navigeer je flexibel door schapwisselmoment-aanpassingen, een vertraging van een belangrijke levering, het afbouwen van een product, of het inbouwen van actievolume. En tussendoor werk je aan het optimaliseren van het inkoop- en planning proces.

Lijkt dat je op het lijf geschreven? Lees dan verder.

 

Wat moet je in huis hebben?

- Ervaring in een soortgelijke rol binnen de FMCG

- Je houdt van Retail. Veeleisende eisende klanten? You love it, kom maar op!

- Je helpt ons naar de ‘next level’.

- Kennis van Exact online Handel/ ERP systeem

- Forcecast Accuracy planning kunnen maken

- Inkoop condities vaststellen en onderhandelen met leveranciers

- Obsoletes kunnen beheersen

- ‘Teamwork makes the dreamwork’ nauw schakelen met je (sales)collega’s

- Geen uitdagingen maar oplossingen aandragen

- Verantwoordelijkheid nemen voor je werk en jezelf

- Je ziet overal kansen om te optimaliseren

- 3-6 werkervaring in Supply Chain/ Inkoop in FMCG

- Afgeronde HBO/ Universitaire opleiding

 

Hoe ziet je karakter eruit:

- Energiek & Positief

- Flexibel & Kwaliteitsbrenger

- Integer & helder

- Sportief & gezond

 

En wat hebben wij jou te bieden?

- Jong en sterk groeiend bedrijf waarin (bijna) alles mogelijk is

- Veel kennis en kunde

- Gezonde lunches & snacks

- Vrijheid en verantwoordelijkheid

- Een marktconforme beloning

- G&T borrels, kerstdiners, BBQ’s

- De leukste en beste collega’s

 

Over de Kleine Keuken;

Ruim 5 jaar geleden zijn we opgericht. Het aanbod van baby en kindervoeding was schrikbarend. We willen hier verandering in brengen. Hoe wij dat doen?: Wij beloven dat we in onze producten enkel gebruik maken van biologische ingrediënten en volkoren meel. Daarnaast zijn onze producten vrij van geraffineerde suikers en bevatten ze geen kunstmatige toevoegingen. Onze producten zijn in Nederland breed verkrijgbaar. Ga maar eens kijken naar het babyschap bij Albert Heijn, Jumbo, Deen, Plus en Dekamarkt. En neem een kijkje op onze website www.dekleinekeuken.com

Gezonde voeding vinden we essentieel maar de manier waarop we samenwerken is net zo belangrijk. Bekwaam, opgewekt, moedig, bevlogen en integer. Dat zijn onze waarden, zo werken we. Het is belangrijk dat je dit uitdraagt.  

Kun jij je vinden in bovenstaand profiel en word je razend enthousiast van deze functie? We horen dan graag van jou.Mail je motivatie + CV aan Kirsten Toeset voor 20 oktober. Kirsten@dekleinekeuken.com / 06-52023074.