Snack time!

  • Geplaatst op
  • Door Kirsten Toeset
Snack time!

Snacktime!
Hoe houd je kleine grut nog wat trek over voor de maaltijd, zodat ze hun bord niet van tafel gooien? Hier wat tips om de borrel licht & lekker te houden...

Snacktime!

Hoe houd je kleine grut nog wat trek over voor de maaltijd, zodat ze hun bord niet van tafel gooien? Hier wat tips om de borrel licht & lekker te houden:
- Popcorn! Altijd een feestje. Snel klaar en customize met een beetje paprika-poeder, kerrie of kruiden voor rode, gele of groene popcorn!
- Discodip! Snijd komkommer, wortel en koolrabi in lange dunne reepjes, die handig zijn om te dippen. Maak diverse dipsauzen; rode dipsaus (met yoghurt, beetje ketchup en ketjap), gele dipsaus (met yoghurt en kerriepoeder) en groene dipsaus (pureer een avocado met een beetje yoghurt en een tomaatje).
- Piratenzwaarden! Smeer een volkoren soepstengel in met wat verse roomkaas en wikkel daar een plakje gerookte ham omheen.
- Indianenspies: rijg een cherrytomaat, blokje avocado, stukje paprika en stukje kaas aan een spiesje. Doe de spiezen in een groot glas en zet op tafel.